2013. július 1-jétől hazánkban is bevezetik a megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszert, amely a magyar úthálózat (autópályák, autóutak és főutak) kijelölt, összesen 6513 km hosszú szakaszaira vonatkozik.

A fizetés két módon történhet:

1. regisztrál az elektronikus rendszerben (www.hu-go.hu), ott nyit egy számlát, pénzt tölt rá és a járműbe szerelt fedélzeti egység adatai alapján vonják le az útdíjat az előre feltöltött összegből.

2. Ha nem regisztrál a HU-GO rendszerbe, kizárólag viszonylati jegy megváltására jogosult, papír alapú jegyet vált az értékesítési pontokon rendelkezésre álló fizetési eszközökkel (készpénz, bankkártyás fizetés, üzemanyagkártya, stb.).
Egyenlőre ez lesz az elsődleges megoldás

Értesítjük Önöket, hogy a cégünk által forgalmazott és beépített GPS alapú nyomkövető készülékek alkalmasak az útdíj elektronikus módon történő fizetésére és flottakövető szolgáltatója szerződésben áll az ÁAK Zrt.-vel.
Az útdíjfizető és nyomkövető szolgáltatás ára 1900 Ft/hó.

Ha Ön nem kívánja igénybe venni a nyomkövető szolgáltatást, lehetősége van kizárólag az útdíj bevallására képes készülék megvásárlására. Erről és a nyomkövető csomagokról bővebben ITT tájékozódhat.

Az útdíj fizetés csak a nyomkövető szolgáltatással együtt vehető igénybe.

Alapcsomagunk már havi 950 Ft + Áfa-tól vehető igénybe.
Bővebben: nyomkövető rendszerünk szolgáltatásai